Hyi vittu, miten ruma kaupunki. Hei Aalto, sano tissit.

Säälin tunne läikähti: voi hellanduudeli, kostaja iski taas, Tinderin kostaja-mies? Takaisin huutelu on suorastaan välttämätöntä näinkin typerässä paikassa, jossa töissä käyvä ihminen on häirinnän kohde ja sellaiseen ryhdytään kovin helponoloisesti. Lomailijat ovat arvossaan. Muuten, Tampereella saa asumistukea yli 56 000 kotitaloutta, mikä pistää miettimään eikö täällä haluta tehdä töitä ja onko helpompi elellä muiden siivellä, kuten selkeästi vaikuttaa. https://www.kela.fi/-/asumistukia-maksetaan-eniten-maakuntakeskuksiin Silmille on kovin helppo hyppiä, kun on turvassa. Ei huolta, minä hyppin takaisin, koska se tosiaan on niin helppoa ja jumalauta mä tykkään ärsyttää. Valitettavasti uusiorakentaminen ei kerro laadukkaista asukkaista eikä laadukkaasta rakentamisesta, tyrsk. Kiinnostavaa nähdä, kuinka kauan aurinkoisia lomakuvia suomalaiset Instagramiin postaavat, koska lämpöä on tiedossa. Lentelemisiin. Hei Aalto, sano tissit. Peitä tissit aurinkorasvalla.