Keidas päässä. Jennifer Lopezin jalkojen välissä ihan sama.

Join seitsemän rommikolaa kahdessä tunnissa. Ajattelin mitä vielä. Pillillä se kävikin helposti ja olisin juonut enemmänkin. Jäin hetkeksi imeskelemään juotujen drinkkien muovipalmuja huokaisten sille että istuin Keitaassa. Paksussa villapaidassa se olikin kovin arkista. Tän karaokekappaleen jälkeen lähden. Katsoin laulajan selkää ja vaalennettuja hiuksia, asento lysyssä jakkaralla, takki päällä. Marraskuuuu tv:n vieressä tänäään kasvoi palmupuu huojuen silmieni edessä baaritiski.
Runollinen kokemus lähiöbaarissa joulun jälkeen, mikä oli se runollinen osuus oli se pieni tila ja millaisia ihmisiä siellä kuluttaa aikaansa. Ja mitä Jennifer Lopez tähän liittyy, on ne tiukat farkut joihin on puserrettu ihmisen ahteri ja miten sitä kyylätään ohimennen. Puerto Rico on aika kaukana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s