Nokia Orchestra, mitähän eduskunta on ajanut takaa myydessään sähköverkon, koska näin pienituloisena, se todellakaan ei ole ollut minun etuni.

Lieke, sana jota E. Lönnrot ehdotti asialle sähkö. Mutta, mitä se on? Alkeishiukkasten perusominaisuus ja näiden hiukkasten välillä sähkömagneettinen vetovoima.

Törmäsin kysymykseen, mitä on sähkö. Niin mitä! Kun laittaa töpselin seinään, saa aikaan jonkinlaista toimintaa, koska ilman sähköä, jään pimeään ja toimintakyvyttömäksi. Sähkö on törmäilyä, ajattelin. Olin hukannut sanat sille ja niille, jotka törmäilevät joka paikassa, mitä tapahtuu koko ajan, mitä emme näe ja mikä tapahtuu yllättäen ja pimentäen tai valaisten kaiken normaaliksi koetun, jota ilman asiat ja toiminta on totaalisesti ajateltava uudelleen. Mitä en näe, mutta jota pelkään, sitä, että en voi tehdä asioita, joita normaalisti arjessani teen, koska toimin sähköllä, kaikki toimii sähköllä. Olen sähköinen ja on hankittava retkikeitin. zzz Lieke ihana sana. Ihana, ihana! Täytyy mennä laittamaan sähköllä pestyt pyykit kuivumaan. Coal! Uranium! Lieke, kuulostaa tytön nimeltä. Elektronien liike. Mutta mikä on elektroni? Minä en ajattele sitä, koska sähkö on itsestäänselvyys. Olemmeko hukassa itsestäänselvyyksien maailmassa?