Modernit työtilat ja mielenkiintoinen työympäristö. Täällä haisee kasvava pilvi.

Sielunhoidonvalmentaja
lapiomies
yleislääkäri, videovastaanotto, mysteerikko
kasvokkainmarkkinoija
siivooja korjaamokohteeseen Peltolammille, eristäjä,
kaivinkoneenkuljettaja mittamies dementiakodin
johtaja työnjohtaja eläinlääkäri hieroja audionomi
legojenrakentelija kurottajankuljettaja, pidetty hevosnainen häränsilmänhalkeamat, lasten aapisesta puuttuu pissata ja paskantaa. Tiedetään, mikä on keskivertokansalainen ja mitä hän haluaa, mitä hänen tulee osata ja tehdä.
Hemmottelua kaipaava lässyn lässyn. Ihminen joka kieltäytyy ymmärtämästä, sulkee ulkopuolelleen kaiken, mitä ei halua ymmärtää. Ihminen joka haluaa tiettyjä asioita, jotka ovat kaikkien tiedossa ja joita monet muutkin haluavat. Tietää mitä haluaa ja saada se, saa sen.

Elämäni eläimet: kisulin näkö, suurikokoinen liero, hajuaisti on niin tarkka että haistaa lieron paksunkin maakerroksen läpi. Naistentauti, tanssivat What is love-biisin käsilaukkukasan ympärillä, tahtiin. T-paita-idea: luodinreikiä. Ei kovin uusi.