Alapihan lumityöt

vahoineen vanuineen vakoineen valoineen vinoineen hanoineen janoineen lanoineen nanoineen valoineen rajoineen puutuneine raajoineen.

tervetuloa käyttämään terveysnäkemyksiä. Katsotaan mihin pystyt. Asetetaan sinulle tavoitteet. Olet saavuttanut päivittäisen askeltavoitteesi. Olet työntänyt lumikasaa tarpeeksi, voit siirtyä

mysteerin mysteerio mysteerit mysteeriä mysteeri mysteerisi pudonneen lumen.

Sinut on jo luotu, minun ei tarvitse, kokemus viallisuudesta, tarpeesta tulla muuksi luoduksi jonkun toisen toimesta. Onko naisella sielu kuin lumi ja jää, luminen metsä, valkoinen ja kylmä? Pohdinnan aihe menneisyydestä ja mistä sen tietää, kenenkään sielun tai sieluttomuuden. Kuka sen mittaa ja miten? Ei saa itkeä, ei saa itkeä, ei saa itkeä, ei saa itkeä, vaikka itkettää, joka on merkki tunteesta, valuminen, sulaminen kuin keväällä.

Kun olen paha, olen todella paha, olen niin paha, olen siis aivan älyttömän paha. Laita kenkä jalkaan, ota kenkä jalasta, laita kenkä jalkaan. 

Sinut on jo tuomittu, minun ei tarvitse.