Rimppaperse pyllyilee, extempore.

Lauta läskiperse tiukat farkut ja korkeakorkoiset saappaat katselee peilistä ja kokeilee eri kulmia. Kun olis just täydellinen, tuntuis niin hyvältä. Puristelee. Tursuilee. Tuskailee.
Pyöreä takapuolinen roikkuva rintainen vaalensi tukkansa taputteli, ajatteli muotoilla itsensä. Tuunata ja tulla joksikin toiseksi. Hän koki että nämä nähdyt asiat määrittelevät hänet. Tunsi koko ajan olevansa vaillinainen ja niin rikki.

Perseetön tuolintäyte söi lisää, tunsi huonommuutta ja tunnontuskia, nautti syömisestä ja oli hyvä ruuanlaittaja, mutta silti ei vaan riittänyt. Kesti juuri ja juuri tuolilla, kun oli niin herkillä.

Ahteri Perä takaapäin tiirailija mussuttaja kokeili joogaa kaatuili ajatteli, ettei se ole hänelle. Kuvitteli, ettei kukaan huomaa. Tekee mieli kosketella.

perse
  1. (alatyylinen) takapuoli, takamus. esim. Oli lentää perseelleen hämmästyksestä. Jakaa persettä naisesta: antautua yhdyntään monien kanssa.  Kuvaannollinen esim. Firma meni perseelleen konkurssiin. Asiat olivat päin persettä huonosti, pielessä. Olla perse auki rahaton, auki, peeaa. Repiä perseensä raivostua . 
  2. karkeana kirosanana. esim. Voi perse!

Taivutus
yks. nom. perse
yks. gen. perseen
yks. part. persettä
yks. ill. perseeseen
mon. gen. perseiden perseitten
mon. part. perseitä
mon. ill. perseisiin perseihin

suomen kielen sanakirja lähteenä, lähde

Kaadoin hunajapurkin. Se putosi kuiva-ainekaapista. Kansi aukesi, jota en huomannut, vasta kun palasin ja totesin hunajan levinneen pöydälle, johon en malttanut olla työntämättä sormea.