Lähetetään kirjeitä. Jos ei, niin maalataan kirjeitä.

Kirje, vesiväri, 1998 (Rakastuin maalaamiseen todella palavasti. Sitä ei voi enää estää.)

R.IIVANAINEN&TORNADO SOMEWHERE

R.Iivanainen&Tornado somewhere
Valitamme, että sinulla on ollut ongelmia kirjautua sisään, että sinua on ahdisteltu, että sinua on loukattu, että yksityisyytesi on viety. Vai annoitko sen noin vain kuin jonkun painavan esineen, kun et jaksanut itse enää kantaa. Terveisiä Facebook-käyttäjätilillesi. Palaa takaisin
minä jäin kaipaan sinua
palaa takaisin


Kiittäen
Facebook-tiimi We just thought it might be a lot of fun. What’s the harm in there? Nothing. Tämä paikka on varattu, sanoi mies kädessään ampiaspesä ja ruskeat nahkahansikkaat. Katsoi minua ääninä bussi ja ampiaispesä että katse. Mihin olet menossa ampiaispesä kädessäsi, kysyin? Ajattelin, että onpa outoa, istua bussissa ampiaispesä sylissä. Minne itse olet menossa likka? Outoa on vain lähteä, eikä mennä takaisin siihen, mistä lähti.   Virhe. Tiedostonimeä ei ole määritetty.     Katso kuvat matkalta ei minnekään.

1998