Hajuste bulimique inho Explorez YSL ikirouta

Peilistä näen itseni, ikkunasta näen itseni, pullosta näen itseni.

Korkea sinimustahopearaidallinen pullo, muistaakseni, tuoksu tyhjyys, joka jää kun ihminen on jo mennyt. Albumillinen väkeviä värikuvia katosi tai kuin joku sairastui, mehustui, juotiin maistelematta ja pestiin pois lasista, laitettiin kuivauskaappiin. En halua tavata. Pelkkä ajatteleminen on kuin tapaisi yhä uudelleen samalla tavalla. En halua haistella, olla hiljaa kanssasi, katsella enkä katsoa enää yhtään vanhaa kuvaa jossa hymyillään. Olen jyrkkä, olen ehdoton, olen herkkä, olen yksinäinen, olen onneton, koska voin pahoin, voin pahoin, koska sanominen on niin vaikeaa, koska on tärkeämpää tuoksua hyvältä kuin sanoa asiat kuin ne ovat. Sakset, leikatut kuvat ja rippeet, suirot, kaaret, naamat, puuttuvat palat, tapetit, huonekalut ja vaatteet. Luulitko että ne ovat sinun muistojasi jotka voit leikata palasiksi, joille voit tehdä mitä haluat koska ne ovat joten kin vähäisiä? Itke vähän, katso niin  kuin et keksisi mitään sanottavaa, niin kuin terapiassa johon et uskalla koska pelkää hajoavasi murusiksi, mutta minun sohvani kelpaa, minun olkapääni kelpaa, minun määräni joka on jotenkin pieni ja mitätön, mutta jonka päälle kaataa sanko on ihan ok.Miten tunteetonta, miten kylmää, miten normaalia, miten pelkurimaista käyttää muita välineinä lyödäkseen, leikatakseen jotta ne menneet asiat ja he katoavat kuin roskat. En halua tietää sinusta mitään muuta kuin mitä jo tiedän, mitä jo olen nähnyt. Eikö se ole selvää. Eikö tämä ole selvä. Ei mikään ole selvää, eikä selviä niin kauan kuin puhuminen on vaikeaa.

 

Kaksi tuoksua jotka muistan, muistaa, muista, suu mui-asennossa, niissä toisessa tuoksui juuri leikattu ruoho,

puuvillainen yöpaita ja lihapullat sekä kissankarvat. Iki ja ikänä, ikävä ja ikuisesti, muistan kaiken, Jokaisen. Pan Mu Tai-Valkoinen uutuus pöydällä, enkä haista mitään tässä ilmastoinnissa, joka vie

paperit, vaatteet päältä, karvat, lusikat, korvat. Rautapitsinen, haluan nähdä halveksunnan kasvoillasi pienessä tilassa, rautahameinen pitäisikö minun haistaa jotakin

kuten kyvyttömyys ilmaista tunteita, koteloituminen, kotelossa asuminen, kotelosta tervehtiminen, koskaan poistuminen, puhumattomuus, raha, aina raha puheenaiheena, aina mielessä, ainainen maailma, onpas arvokas mustikka-kauramuffinssi, onpas arvokas tee-hee, onpas arvokas haju, onpas tyylikäs, onpas irvokas, onpas leväperäinen, onpas pihvi, rautainen

huumaava, ihana, siinä on jotakin, siinä on YSL

Sinusta ei saa otetta, julmuutta, inhoa, vihaa, turhautumista, vaikeutta ääntää joka sana oikein.

Forever youth liberator Lovelessness Stench in you. You suck forever. This is not a poem,

this is vomit.