Esineellistetyt Lumi ja Pyry

piirustuksia sohvan alta, 99-2003

Olla oma itsensä on muotia, mutta millaista muotia? Sellainen saa eniten negaa eli älä erotu kuitenkaan joukosta, herranjumala, koska tulla nähdyksi on vaarallista ja sisusta harmaalla, valkoinen pohja tulee talon puolesta. Mauttomuus ja ruumiin vääränlainen muoto osuvat silmään. Jos räväkkyyttä hakee, pidä vaikka asenne t-paitaa. Lässytä, niin uskon että sinulla on hyvä sydän. Sinua ohjataan ja manipuloidaan tekemään niin, ettet pilaa itseäsi, seuraat vain ohjeita. Ohjeita on joka puolella, et voi eksyä. Blogipostauksiakin voit postata sopivin välein, mitä ihmiset ajattelevat? Negatiivinen ohjaa tekemisiämme, joten ole varovainen. Pilata itsensä tarkoittaa, ettet omaa enää arvoa, et ole haluttu enää. On seurattava, mitä ihmiset haluavat, näin olet tuote, ihmisyydestä en tiedä ja omaperäisyyden menettäminen ei siis ole ongelma, koska erilaisuus on vaara ja vaarallista. Kaikki uutiset ahdistuneisuudesta kertovat, mitä poikkeavuus saa aikaan ja kaikkeen on diagnoosi että hoito. Hemmottele itseäsi, tunne tämä vapauden lumi ja pyry kasvoillasi. Kylmä supistaa huokosia ja verisuonia.