Puhdistusauto, puhdas muoto, suora linja

Keskinkertaisuuden voima, massan imu, tyytyväisyys sanattomaan, puhumattomaan, jatkuvaan hurinaan, tuulettimeen, jonka luona olemme sopivasti viilenneitä, viilentäneet tunteemme ja ajatuksemme, jotta olisimme tyyniä, hillittyjä, koossaolevia. Tappamisen ympäristö, huomaamaton psykologinen trilleri, arki, jossa tavallinen kirkuminen on epätavallista, ettei sitä kestä ja sattuu korviin että on tulla hulluksi, pelkästä äänestä. Piilotettu hyväksyntä, hiljainen ja mukisematon jatkumo aina vaan samaa kun ei muutakaan keksi eikä voi. Ei voi, eikä kiinnosta. Samanlaista, tuota samaa, sitä jotakin jonka valitsemme, koska on pakko.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s